joi, 29 ianuarie 2009

Vreme trece,vreme vine...

Off,scoala asta.
A mai trecut un semestru.
Si totusi,parca ieri am intrat pentru prima oara in Goldis...


si parca de acum simt ca imi vor lipsi ceaiurile de la bufet...


...muzica din ore...





...timpul pierdut pe geam...




...desenele pe tabla si eseurile amuzante...





...referatele la reli...




...pozele facute la aiureala...







...lollipop-urile:X...



...si baietii care ne enerveaza full-time la ping-pong si la carti...




best days of my life...:))

vineri, 2 ianuarie 2009

Ce este?

Dragul meu,

M-am gandit sa-ti scriu.Lumea e deja prea ocupata ca sa se poata exprima corect intr-un mod cat mai direct.Insa a scrie ce crezi,ce vrei si ce simti e cu totul altceva.
Uite ce vreau eu de la tine: vreau sa imi explici ce e iubirea.
Nu e greu.Da-mi voie sa te ajut.Nu cauta in dictionar,vei gasi un verb si un sinonim al acestuia.Am incercat si eu si nu ma multumeste.Eu vreau simtiri,vreau mai mult de zece cuvinte.Vreau sa privesti iubirea ca si un sentiment,nu ca fiind ceva obisuit.
Doresc ca tu cu propiile-ti cuvinte sa-mi spui ce simti,ce vezi,ce vrei,ce poti atunci cand iubesti.Nu vreau scheme,vreau imagini vorbite.
Astept raspunsul tau.
Cu drag,
Oana.


____________________________________________________________________



Draga mea


M-am straduit sa-ti gasesc o explicatie,imi pare rau,nu am gasit.Nu vad de ce dai atat de multa importanta unui lucru pe care il gasesti atat de usor.De ce faci asta ? Si daca chiar ti mult sa afli,imagineaza-ti si arata-mi si mie.
Cu bine...


____________________________________________________________________


Dragul meu,


M-ai dezamagit.Ma asteptam sa-mi poti da tu raspunsul.Insa daca tu doresti sa-mi refuzi cererea,da-mi voie sa iti explic.Iubirea o gasesti intradevar mai peste tot,insa te-ai intrebat vreodata daca aceea e iubire in stare pura?
Orice explicatie de genul “iubirea e atunci cand doua persoane sunt impreuna si tin una la cealalta” e o aberatie.A iubi nu inseamna a tine la cineva.A iubi inseamna a te darui trup,suflet,fiinta si suflare acelui cuiva.
A iubi inseamna a-ti putea imagina cum e sa ai totul,inseamna sa iti permiti sa zbori peste toti putand urla din toate puterile pe care le poti avea “ e al meu!”,inseamna sa ai o stea ce straluceste ,o inima ce bate,un om ce respira doar pentru tine.
A iubi inseamna a respinge adevaruri injumatatite,a fi curat,a crede in atotputere,inseamna sa ai incredere,sa fi.Fericirea absoluta e sinonimul iubirii.A te trezi zilnic si a adormi cu aceeasi persoana in gand,a te intreba acum ce face,a o tine de mana,toate acestea sunt o mica parte din tot ce ea stie ca simti si faci pentru ea.
A iubi inseamna a ascunde totul si nimic.A iubi inseamna a feri persoana pe care o iubesti de rautatea umana fara a o rani,fara a uita ca si ea gandeste si poate.A iubi inseamna a te vedea intr-o onglinda ca si fiind el.A iubi inseamna sa te gasesti reflectata in ochii lui.
A iubi inseamna a fi om,insa a sti cu adevarat ce e iubirea e divin.Iar eu,simpla muritoare din fata unor coli albe nu iti poate arata ce e iubirea.
Iubirea e simtire,e divinul din banalul vietii.Iar pentru ca tu sa afli ce e iubirea trebuie sa o simti.Ceea ce eu pot crede despre parerea ta e,poate, altceva .Insa pentru ca eu sa cred ca tu ai iubit,tu trebuie sa-mi spui.
Revenind...
Ce este iubirea?


____________________________________________________________________