miercuri, 2 septembrie 2009

Smells like happiness

E ciudat cum toate se imbina astfel incat noi sa ne simtim bine. Raul ajuta binele,binele se supune,iar incet incepe sa emane energia de care inima are nevoie pentru a bate puternic,pentru a oferi senzatia acelor fluturi negri pe care ii simti,ii iubesti,de care ai puternica nevoie,cei ce te fac sa zambesti,sa razi, sa te porti precum un copil,toate acele lucrusoare mici care iti lumineaza fata precum un sarut.

E starea aceea perfecta,de echilibru,de putere,de modestie,de implinire,de euforie. Sunt momentele in care esti drogat cu sentimente,in care nimic si nimeni nu conteaza,in care visul e realitate iar realitatea cosmar.

Sti cum e? E superb! Sa iti poti trece tot trecutul in fata ochilor si sa zambesti,sa iti amintesti toate nazbatiile din copilarie,de primele tale jucarii,de primul sarut,de primul si copilarescul "te iubesc" soptit incet in negura noptii,de prima dragoste,de caldura copilariei,de tot ceea ce m-a facut sa zambesc si inca ma face.

Tot ce ma inconjoara ma duce la visare: ursuletul meu de plus zace pe pat,la fel de "batran" ca si mine,lumanarile ard incet una mai puternic decat cealalta,monitorul ce lumineaza stins camera si hartiile din fata mea ce acum sunt umplute cu litere,cu desene din cele mai ciudate,cu inimioare,cu stelute si cu zambete.

Sti cum e? Sti,sti,sti? :D

Un comentariu:

Roxxy spunea...

ahm.. nu, nu stiu.... glm.. cred ca stiu :)) adica stii ca ma apuca si p mn euforiile cateodata si am un feeling de "rule the world" :">
anywayz... great writing, like usual... numa o sugestie: scrie mai des!!!
in rest.. ii fan-freaking-tastic... xoxo:*>:D<